Marketing Report
Peugeot lanceert NextGen Lions-video

Peugeot lanceert NextGen Lions-video

Peugeot heeft een video ontwikkeld die de lange weg laat zien die tennistalenten moeten afleggen op weg naar de top. De film hoort bij het vorig jaar geïntroduceerde NextGen Lions tennissponsorprogramma van de autofabrikant.

Peugeot is Platinum Partner van de Association of Tennis Professionals ATP en initiatiefnemer van het NextGen Lions tennissponsorprogramma. In de video spelen twee van de vijf NextGen Lions Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer de hoofdrol. Zij worden gevolgd tijdens hun meest kwetsbare momenten en bij tegenslagen op  en rondom het tennisveld. Maar opgeven is geen optie, ze blijven vechten als leeuwen.

Ellis Blasé, manager pr & sponsoring Peugeot Nederland: “Peugeot begeleidt sinds een jaar aanstormend tennistalent naar de top. Tennis is onze passie en we hopen een steentje bij te dragen aan talentontwikkeling. Met de video laten we zien dat de weg naar succes ongewis en onzeker is, maar dat we met het NextGen Lions tennissponsorprogramma onze talenten motiveren en stimuleren om hun sportieve dromen na te jagen.” 

In het kader van de internationale #NEXTisHere thematiek rondom tennis ambassadeurs ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Naast Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer zijn dat Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp. Onlangs trad ook Robin Haase toe tot de groep. Hij vervult een mentorrol gezien zijn jarenlange ervaring als proftennisser.

De video is een gezamenlijke productie van Triple Double Sportmarketing en Mønaerk Creative Studio in opdracht van Peugeot Nederland.

www.peugeot.nl
NextGen Lions
www.tripledouble.nl
www.monaerk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.