Marketing Report
Saskia Wagenmakers Managing Director Reprise Digital bij Mediabrands nieuws

Saskia Wagenmakers Managing Director Reprise Digital bij Mediabrands

Mediabrands heeft Saskia Wagenmakers per 1 oktober 2022 aangesteld als Managing Director van Reprise Digital, het digitale marketing en performance label van Mediabrands.

Reprise Digital werkt voor eigen klanten en voor klanten van de media en consultancy labels van Mediabrands; Initiative en UM. Daarnaast is Nederland, met kantoren in Amsterdam en Groningen, de e-commerce hub voor Europa.

Saskia Wagenmakers was hiervoor onder andere werkzaam als managing director bij iProspect/Dentsu en als CCO bij Candid, daarnaast is ze Board Member bij VIA. Zij volgt Stijn Fien op, die Performance Lead binnen Mediabrands wordt op een groot internationaal sportmerk.

Digital Growth versterken

Julius Minnaar, CEO Mediabrands Benelux: “Saskia is een vakvrouw, ze heeft een schat aan kennis en ervaring en ze is de juiste persoon om Reprise als Partner in Digital Growth verder te versterken. Ik kijk enorm uit naar onze hernieuwde samenwerking”.

Saskia Wagenmakers: “Heerlijk om weer een digitale club te mogen leiden! Daar zit toch echt mijn passie: onze klanten helpen bij hun digitale groei en elke dag samenwerken met gepassioneerde collega’s, in een vakgebied en wereld die continu in verandering is. Voor mij belangrijk om onze mensen en klanten ook cross mediaal en internationaal te kunnen laten ontwikkelen. Mediabrands heeft daarvoor alles in huis.”

www.ipgmediabrands.com

www.reprisedigital.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.