Marketing Report
[Screenforce] Gratis webinar over Connected & Addressable TV nieuws

[Screenforce] Gratis webinar over Connected & Addressable TV

Connected TV; een buzzwoord of een trend waar we serieus rekening mee moeten houden? Tijdens het webinar Connected & Addressable TV krijg je antwoord op deze én andere vragen rondom dit onderwerp.

Jon Watts is expert op gebied van advanced advertising. Screenforce raadpleegt hem regelmatig over de belangrijkste trends in de VS en Europa. Vanuit New York praat Jon alle deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Connected TV in Europa. Wat kunnen we op basis hiervan verwachten in Nederland?

In de studio zijn Esther van Luijk van Ad Alliance en Allard Korenhof van Talpa Network aanwezig. Zij zijn zelf al actief met Connected TV en doen voor het eerst uit de doeken hoe zij dit jaar de eerste pilots gaan uitvoeren met Addressable TV op het platform van VodafoneZiggo. Liesbeth Nekkers van Kantar gaat haarfijn uitleggen wat de consequenties hiervan zullen zijn voor het nieuwe kijkonderzoek van NMO.

Kortom, genoeg redenen om op donderdag 11 mei van 16:00-17:00 uur in te loggen op het gratis webinar, live vanuit de Radiofabriek in Hilversum.

Aanmelden kan via de site van Screenforce.

www.screenforce.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.