Marketing Report
Screenforce lanceert app TIP voor actuele data over campagnes

Screenforce lanceert app TIP voor actuele data over campagnes

Screenforce komt met de app TIP: TV Informatie Punt. De organisatie biedt de app gratis aan bij reclamebureaus, mediabureaus en adverteerders die rechtstreeks tv-campagnes inkopen bij Ster, Talpa Network, RTL en BrandDeli of ORN.

Met TIP hebben gebruikers toegang tot de actuele data van hun ingekochte televisieschema’s, die bekeken, geprint of geëxporteerd kunnen worden. De app is gebruiksvriendelijker, te gebruiken op elk online device en biedt meer mogelijkheden.

 Na zeven jaar is TIP in een nieuw jasje gestoken en op een nieuw platform geplaatst. TIP bevat een aantal belangrijke functionaliteiten die het inkoopproces voor tv-campagnes makkelijker maakt. Niet alleen spot-campagnes kunnen opgevraagd worden, ook billboardcampagnes maken onderdeel uit van TIP. Voortaan kan vanaf alle locaties ingelogd worden.

Michel van der Voort, directeur van Screenforce: “We zien al enkele jaren een groeiende groep adverteerders die rechtstreeks inkopen bij de exploitanten. Ook zien we dat er media- en communicatiebureaus bijkomen, die niet gebruik maken van de bekende tv-planningsoftware. Juist deze twee groepen willen we bedienen met TIP. We beginnen nu met de mogelijkheid om je eigen tv-campagnes te bekijken. In het tweede kwartaal van 2020 komen we met een volgende module binnen TIP, waarmee je campagnes kunt aanvragen en commercials kunt aanleveren. Op deze manier maken we de inkoop van TV-campagnes laagdrempeliger.”

www.screenforce.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.