Talpa Network Creative ontwikkelt campagne voor nieuw Unilever merk B-Better

Talpa Network Creative ontwikkelt campagne voor nieuw Unilever merk B-Better

Al jaren is er discussie over verpakt water. Het is de meest duurzame optie in Nederland om water uit de kraan te drinken. Voor alle momenten dat er geen kraan in de buurt is maar je wel je dorst wil lessen, is er nu B-Better. B-Better is meer dan water en combineert de trends van water met smaak en functionele voeding in een duurzame verpakking. Talpa Network Creative tekent voor de introductiecampagne.

Met de verpakking van B-Better maakt Unilever een statement: verpakkingen hebben impact op het milieu, het is belangrijk om die impact zo laag mogelijk te houden. In de campagne, gemaakt door Talpa Network Creative, is de hoofdrol dan ook logischerwijs weggelegd voor de bijzondere verpakking. Aan de hand van vernuftige origami animaties wordt het verhaal van B-Better verteld.

Wouter van der Pauw, Creatief Directeur Talpa Network Creative: “De verpakking van B-Better is beter voor onze planeet. Het was voor ons dan ook een no-brainer dat de campagne verteld wordt vanuit deze verpakking. Daarnaast is het bij een merkintroductie natuurlijk van belang dat de consument voor het schap meteen raak grijpt.”

Joost Houben, Marketing Director Refreshment Unilever: “De lancering van B-Better in Nederland is een belangrijke stap in de uitbreiding van ons portfolio verantwoorde dranken. We hebben gekozen om B-Better in de Combiblock verpakking te lanceren vanwege de lagere CO2-uitstoot van dit pak. Daarom zijn we extra trots dat het pak volledig centraal staat in de TV-commercial die Talpa Network Creative voor ons gemaakt heeft.”

De campagne is ontwikkeld door de one-stop-creative-shop van Talpa Network en bevat naast de tv-commercials ook billboards, radio en digitale middelen.

Credits

Client: Bibianne Roetert & Joost Houben & Harry Dekker | Creation: Stefan Da Costa Gomez, Wouter van der Pauw & Denise Jongkind | Strategy: Linda Metman | Agency Producer: Jenny Bakker | Production company: Artbox | Animation: Mitsi Studio | Illustration en motion: Mitsi Studio | Sound: Joos van Leeuwen | CD: Ruud de Langen & Wouter van der Pauw | Account: Olga Drukker

www.talpanetwork.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.