Marketing Report
TBWA\NEBOKO lanceert Studio Neboko

TBWA\NEBOKO lanceert Studio Neboko

TBWA\NEBOKO lanceert haar designstudio: Studio Neboko. De studio specialiseert zich in branding & advertising. De Studio heeft werkt voor TBWA-klanten zoals NS, McDonald's, Adidas, Philips, Albert Heijn, TOTO en T-Mobile maar heeft ook ruimte voor eigen klanten

Joris Groot, Design Director bij TBWA\NEBOKO: “Van Studio Neboko willen we een van de sterkste designstudio’s van Nederland maken. Met onze huidige klanten is er al een sterke stroom van design-gedreven werk bij TBWA\NEBOKO. Met de grote ambitie halen we meer designwerk binnen, worden we beter en zijn we in staat de beste designers in huis te blijven halen en houden. TBWA heeft een rijke historie van iconische designs, denk aan de Absolut Vodka fles en de Apple iPod silhouette campaign. Studio Neboko past in die traditie.”

Rik Ledder, CEO van TBWA\NEBOKO: “Onze klanten hebben behoefte aan creatieve, disruptieve brand platforms, die vervolgens tot leven komen in de integrale customer journey. Dat betekent indirect een grote toename van design-gedreven content. Met de kracht van alle verschillende talenten binnen Studio Neboko hebben we daar nu een geweldig antwoord op.”

De huisstijl voor Tele2 is al het eerste resultaat van de Studio Neboko, en er zijn er zijn meerdere in ontwikkeling op het moment.

www.tbwa.nl/studioneboko

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.