Wessel Beumer en Barend Stegeman naar Natwerk

Wessel Beumer en Barend Stegeman naar Natwerk

Wessel Beumer en Barend Stegeman zijn overgestapt van Selmore naar Natwerk. Beide creatievelingen ontwikkelden onder meer campagnes voor de Nationale Bioscoopbon en Seat Nederland (Pon). Eerder wist Natwerk accounts als Netflix, Tikkie, Ace And Tate, Tasc en NomNomNom binnen te halen. Bij Natwerk zijn beide creatieven aangesteld als Creative Director; ze werkten sinds maart 2021 voor Selmore en daarvoor meer dan 7 jaar voor XXS Amsterdam.

Jon Thissen, algemeen directeur van Natwerk: "Met het aantrekken van Wessel Beumer en Barend Stegeman als creatief directeuren zetten we bij Natwerk een belangrijke stap richting onze ambitie om hét grootste en beste onafhankelijke creatieve reclamebureau van Nederland te worden. Hun ervaring en creativiteit zijn van groot belang om onze groeistrategie verder vorm te geven en ons te ontwikkelen tot een full-service merkenbureau."

Wessel Beumer en Barend Stegeman: “Het is interessant om in te stappen bij een gedreven bureau dat midden in een groeifase zit. De creatieve ambitie van Natwerk biedt ontzettend veel kansen, zowel op creatief vlak als het aantrekken van bijzonder merken."

www.natwerk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.