Marketing Report
Yellow Communications wijzigt naam in Clarity Benelux

Yellow Communications wijzigt naam in Clarity Benelux

Yellow Communications heeft haar naam gewijzigd in Cliarty Benelux. Op 23 september werd bekend gemaakt dat Karin van Geelen het bedrijf had verkocht aan Clarity. Clarity heeft kantoren in San Francisco, Los Angeles, New York, Londen en in Hoofddorp.

Karin van Geelen, die aanblijft als Managing Director van Clarity Benelux: “Natuurlijk blijven we als Clarity Benelux vasthouden aan onze manier van werken. We kijken altijd verder dan de directe klantvraag. Wat is het doel? Behalen we dat gewenste resultaat met het gevraagde middel of kanaal? Dat betekent dat we niet zomaar ja en amen zeggen tegen alles, en daarom passen we zo goed bij Clarity. Ook bij hen moeten de verhalen die ze vertellen in dienst staan van de bedrijfsresultaten van de klant. Samen met de klant zetten we het resultaat centraal en gaan dan kijken naar welk middel en welk kanaal het resultaat helpt bereiken.”

Rachel Gilley, President EMEA bij Clarity: "In de wereld van vandaag, waar marketing en communicatie steeds meer geïntegreerd worden, verlangen onze klanten dat we echt vanuit verschillende perspectieven kunnen meedenken. Communicatie en PR¦nbsp; is onlosmakelijk verbonden met traditionele en digitale marketing en moet terug te zien zijn in de bedrijfsresultaten. Als je als bureau op al die vlakken en op verschillende niveaus kunt schakelen met je klant, heb je een streepje voor. Daarom kozen wij ook voor Karin van Geelen en haar team, die in de Benelux bewijzen dat deze aanpak werkt.”

Die visuele identiteit die ook Clarity Benelux voortaan gebruikt, is volledig in-house ontwikkeld en begin 2019 gelanceerd. De branding sluit aan bij de identiteit en cultuur van Clarity, die geïnspireerd is door de tech - en startup community.

www.clarity.pr

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.