Partners

MARKETING REPORT

Marketing Report is een crossmediale vakuitgave over marketingcommunicatie in Nederlands- en Engelstalige edities. Na de lancering in Cannes in juni 2018 is snel bereik opgebouwd, onder meer door de lancering van de Marketing100, de lijst van de meest invloedrijke marketeers en het maandelijkse radio-programma Marketing Report op New Business Radio

Marketing Report maakt onderdeel uit van het portfolio van Media Meetings, met daarin activiteiten als Media100, M100 Event, Cross Media Congres, Cross Media Awards, Nederlands MediaNetwerk TVDe Belofte en Content Marketing | The Awards.

PARTNERSCHAP | SPONSORSCHAP

Marketing Report werkt met een groot aantal partners en sponsors waarmee steeds voor een periode van 12 maanden een relatie wordt aangegaan. Met iedere partner wordt een tailor made overeenkomst aangegaan waarin content altijd centraal staat. Door het publiceren van artikelen, interviews, columns, reviews, marktcijfers en vacatures zorgt Marketing Report voor een platform dat de partners op de effectieve wijze onder de aandacht brengt van relevante doelgroepen: marketeers, bureaus en exploitanten.

Interesse in een partnerschap? Neem dan contact op met Eric-Jan Vis | ericjan@marketingreport.nl | T 0653-41 12 13

Partners

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.